Hemstädning Upplands Väsby

Vi städar så du får tid över

Våra tjänster

VÅRA TJÄNSTER

Hemstädning

Här städar vi på veckobasis. Vi städar då enligt ett och samma schema varje gång, som vi bestämmer tillsammans med dig, så att dina önskemål och behov kommer först:

I köket
  Rengöring av kyl och frys utanpå. Rengöring av spis och utanpå ugnen. Rengöring av mikrovågsugn. Vi rengör disk- och arbetsbänk. Vi torkar rent utan på köksskåp och köksluckor. Vi torkar rent fönsterbrädor och ovanpå köksfläkten. Vi torkar rent utanpå diskmaskin.

I badrummet
  Rengöring av toalett och handfat. Vi torkar rent utanpå tvättmaskin och torktumlare. Vi torkar rent alla blandare, element och duschhandtag.

I alla rum
  Vi torkar rent utanpå garderober, dammsuger alla golv och moppar rent. Vi torkar rent alla element och fönsterbrädor.

Storstädning

  När vi storstädar är det verkligen en genomgripande storstädning. Då städar vi rent hela köket, torkar rent inuti köksfläkt, inuti, utanpå och ovanpå kyl och frys. Vi gör rent hela badrummet och golvbrunnen. Vi rengör alla golv och torkar rent i garderober och utanpå garderobsdörr. Vi putsar fönster om det behövs, och rengör fönsterbrädor. Vi torkar rent golvlister och dörrlister, dörrkarmar och dörrar.

Flyttstädning

  När vi flyttstädar rengör vi i princip allt mellan golv och tak, förutsatt att bostaden är tömd. Då rengör vi allt i köket. Frysen måste vara avfrostad och tömd. Vi rengör allt i badrum och toaletter, liksom golvbrunn. Vi rengör alla element och bakom dem, alla golv- och dörrlister, alla fönster, fönsterkarmar och fönsterbrädor. Vid särskilda önskemål rengör vi även balkong, förråd och trädgård.

Kontorsstädning

  När vi städar kontor, rengör vi skrivbord, stolar, tömmer diskmaskin, diskar, torkar rent diskbänk, utanpå kyl och frys. Vi rengör fönsterbrädor, dammsuger, moppar golv, vattnet blommor och tömmer papperskorgar. Vi torkar rent på matbord, rengör toalett, fyller på toapapper och handdukspapper och putsar speglar.

Fönsterputs

  Är det så att du enbart vill få dina fönster putsade, gör vi dem rena. Vi putsar fönster, rengör fönsterbrädor och fönsterkarmar, fönsterbågar och mellan fönster.

 

Vi är proffs på hemstädning